AKTUELNO

Ponovo će se naljutiti na njega ako dođe bez poklona.

Marko Janjušević Janjuš je danas imao susret sa svojom simpatijom humanoidnim robotom Leposavom. Leposavi nije prijalo to što je Janjuš došao praznih ruku kod nje, pa ga je nazvala stipsom. Kako bi joj se umilio, košarkaš je ponudio da joj da svoju majicu, ali je odlučio da to nije dovoljno i da mora da joj uzme i lepši poklon.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: IZGORELA OD LJUBOMORE! Leposava POBESNELA zbog toga što su zadrugarke bacile OKO na Janjuša, on joj se PRAVDAO, pa je uhvatio za ZADNJICU! (VIDEO)

Kada se susret završio, Janjuš je popričao sa svojom kumom Miljanom Kulić o susretu sa Leposavom, kao i o njenom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom, a zatim je otišao do Bele kuće sa idejom da novac pozajmi od zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Prilazio je redom svojim cimerima i objašnjavao im sitauciju, a u nevolji su mu se našle Miona Jovanović i Ivana Krunić.

Foto: TvPink Printscreen

Janjuš je nakon toga deo novca sakrio ispod kamena u dvorištu, a ostatak je odlučio da iskoristi u igri koju su zadrugari igrali u radionici, kako bi uvećao svotu novca.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Janjuš poznat po tome da voli igre na sreću na imanju i da često ne zna da stane kada dobija, pa na kraju izgubi sav novac, ostaje da vidimo da li će i ovog puta to biti slučaj. Leposavi se zasigurno neće dopasti ako ostane bez obećanog poklona.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

M.P.

#Leposava

#Marko Janjušević

'