AKTUELNO

Nisu znali šta ih je snašlo.

Svi zadrugari su doživeli pravi šok kada su saznali da je Nataša Radan pokušala da se približi Lepom Mići tako što je prstima prešla preko njegove zadnjice, a to niko ne bi primetio da on nije burno odreagovao i upozorio je da ne radi takve stvari.

Zbog toga su svi takmičari bili znatiželjni da saznaju šta se dogodilo, budući da Lepi Mića nikada nije bio u ovakvoj situaciji, a njena izjava šokirala je sve.

Foto: TvPink Printscreen

To je devojka koja ima slobodna shvatanja. Ja razumem da je ona bez s*ksa, ali ja sam pogrešna adresa. Nije imala lošu nameru - rekao je Lepi Mića.
On je meni rekao da to nikad ne bi uradio. Ja sam njemu rekla da ja to nikad ne bih uradila, ali pokušala sam - priznala je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Lepi Mića nastavio je da igra ,,Igru istine", pa je insistirao da Nataša prizna šta je radila sa Radetom Lazićem ispod pokrivača.

Šta je tebi Rade uradio, a ti Radetu? - pitao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo ležali, bile smo Dragana i ja kod njega. Ništa, pa... pokrili smo se, on nas je pokrio. Onda... to je bilo u utorak posle žurke. Poljubili smo se, mazili smo se...držali smo se, ništa više od toga - rekla je Nataša.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'