AKTUELNO

Izrazila je jasan stav o svemu što se dogodilo danas.

U toku dana došlo je do svađe između Mime Živković i Vladimira Tomovića koja je digla sve zadrugare na noge. Miona Jovanović kao njena prijateljica nije zauzela stav da je odbrani što je Mimi zasmetalo.

Foto: TvPink Printscreen

Cela ta drama je bila tema Miminog razgovora sa Ognjenom Amidžićem.

Najteže mi je da nađem prijatelja ovde. Izgleda da sam luda, a svi su normalni oko mene. Mi smo svi došli ovde da šaljemo neku poruku. Mislila sam da neću biti nervozna. Hoću da pokažem svima da nisam Leposava, ja sam živa. Takva sam kakva jesam. Jedina osoba koja mi je bila tu bitna jeste Miona. Jeste da sam starija od nje. Žao mi je, vidim šta joj Vladimir radi. Ognjene veruj mi, ona me sluša, ali za njega šta god da kažem, sve padne u vodu - govorila je Mima, a onda je nastavila da priča o Mioni:

Foto: TvPink Printscreen

Nikako ne mogu da doprem do nje. On nju ponižava. Ušla je ovde da uspe, ali to neće da joj ide od ruke ako se ovako ponaša. Samo se uhvatila njega, nije mi jasna. Gledala sam joj kroz prste. Ono što se desilo danas nije bilo okej. Nije mi ni prišla da me pita kako sam, strašno - rekla je Živkovićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I.R.

#Mima Živković

'