AKTUELNO

Ipak mu je Rumljanka više odgovarala?

Zadrugar Vladimir Tomović poznat je kao žestoki zavodnik, pred kojim devojke prosto ,,padaju". U drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" svoje srce poklonio je Staniji Dobrojević, a tu vatrenu ljubav propratili su svi.

Foto: e-stock/Dušan Stanojević, Pink.rs

Međutim, njihovoj ljubavi došao je kraj, pa se Dobrojevićeva upustila u vezu sa drugim Crnogorcem, Markom Markovićem, sa kojim je i danas u ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ: ONA NE GOVORI JEZIKOM KAO IVA! Nakon što je Jelena Pešić doživela EMOTIVNI PAD i završila u SUZAMA, oglasila se njena prijateljica pa osula paljbu po Grgurićevoj! (FOTO)

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Podsetimo da je Tomović po ulasku u drugu sezonu ,,Zadruge" postao vođa već četvrte nedelje, pa je za omiljenu ličnost izabrao baš Staniju. Ali izgleda da ga sreća ne prati i kada je odnos sa Minom Vrbaški u pitanju, budući da još nije dobio titulu nedeljnog vođe.

Poznato je da je Mina javno priznala emocije prema Vladimiru, iako je on izjavio da je spreman da se igra. Da li je u pitanju samo loša sreća ili ga još nije pokrenula ljubav, ostaje nam da vidimo u nastavku trajanja rijalitija ,,Zadruga 3".

Foto: TvPink Printscreen

O. Bogdanović

#Mina Vrbaški

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

#Zadruga 3

'