AKTUELNO

Potpuni preokret!

Tokom večeri Bora Santana otišao je do Rajskog vrta kako bi porazgovarao sa Drvetom mudrosti o nastupu u emisiji ,,Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića. Bora je imao problem jer su zadrugarke koje su pristale na šou program odustale, ali ipak je uspeo da prebrodi taj problem.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadovoljan sam i srećan jer dolazi Zadrugovizija, ali i lepo mi je ovako! Drvce, ja sam u pripremi, imam celu koreografiju u pripremi. Ja sam Ogiju dao ideju za zmijice koje će da učestvuju, pa sam očekivao tvoje zeleno svetlo. Hteo sam da te pitam koje devojke, jer neke devojke kažu da neće da se blamiraju. A to je Amidži šou, imam četiri devojke iz prvog tima, gde su dve odustale. Ali imam drugu četvorku koja je isto super. To bi bila pesma Ognjenova pesma ,,Zmija i žaba" to bi bilo top topova Drvce - izjavio je Bora.
Ja se neću mešati u tvoj izbor, Boro. Na tebi je da osmisliš ceo taj nastup. Nemate mnogo vremena za pripremu! - odgovorilo mu je Drvo.

Maja Marinković, Mina Vrbaški, Dalila Dragojević, Milica Kemez, Nina Babić su zadrugarke koje će nastupiti pod nazivom ,,Borine zmijice".

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Bora Santana

#Zadruga

'