AKTUELNO

Zadrugari ne veruju u njihovu ljubav.

Nakon Tare Simov i Mateje Matijevića, kao i Ive Grgurić i Stefana Karića, još jedan ljubavni par gostovao je u emisiji "Sedi dole" kod voditelja Stefana Miloševića i Stefana Kandića. Voditelji su dali Ermini i Banetu po minut da odbrane svoju ljubav od optužbi zadrugara da sve lažiraju i da objasne komplikovanu situaciju u kojoj se nalaze.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da sam se ovde zaigrao. Što se tiče Gagija, to će ona objasniti. Ja sam se malo odvojio od Gagija, naročito nakon onih uvreda. Nisam hteo da uzvraćam. Ja verujem Mini 100%. Samim tim što je rizikovala svoj posao... Nema više šta da dokazuje - rekao je Bane.

Bane je odgovorio i na prozivke da je njegova veza fejk i da su Ermina i on loši glumci. Čolak je tada poručio zadrugarima da to sigurno nije "loš film", jer ga zadrugari i dalje komentarišu. Nakon njega je situaciju prokomentarisala i Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi mi je najbolji prijatelj, naš odnos je bio i ostao prijateljski. Desio se poljubac na blic kada sam ušla, nenamerno. Sinoć nisam mogla da dovršim rečenicu. Svaka moja reč se vaga, prvi put sam u rijalitiju - pravdala se Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Tek će da bude debakl - prokomentarisao je Gagi dok je slušao emisiju.
Mina je odlučila da prekine svaki kontakt sa Gagijem, jer smatra da nije rekao sve stvari istinito - otkrio je voditeljima Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Milošević je podsetio ovaj par da je jedna od poruka koje su pristigle u "Pandorinu kutiju" bila ona u kojoj je pisalo da su se Ermina i Gagi ljubili u Rajskom vrtu, a Pašovićeva je istakla da to nije istina.

Ma, kakvi! - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

#Ivana Krunić

'