AKTUELNO

Izgubila je sebe zbog ljubavi prema njemu.

U toku noći dok su se u Beloj kući održavale nominacije, gde su svi takmičari mogli da glasaju da li će Vladimir Tomović ili Ivana Krunić završiti u izolaciji i boriti se za opstanak, dogodilo se nešto što je iznenadilo sve.

Naime, Miljana Kulić je pre nego što je donela svoju odluku o tome kome će uputiti svoj glas, odlučila da se oglasi po pitanju njenog dečka Lazara Čolića Zole.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, on je zbog kazne Velikog šefa odlučio da bojkotuje emisije i da u istim ne učestvuje, a ona je vidno potresena i iznervirana morala da prizna da je ponovo pao u njenim očima i pokazao kakav je slabić.

Ja ne mogu da verujem da on tera inat svima, a došao je da se bori za nas i bolje sutra. Sad se samo ja borim, on svesno hoće da izgubi sve kazne. A, produkcija mu je milion puta progledala kroz prste, ja sam rekla da ću ja da mu dam taj novac! Povukla sam se u sebe, molila sam ga da učestvuje, neće. Ja ga mnogo volim, ali ne znam, ne mogu više. Ja obećavam da ću na Zadrugoviziji da izdominiram, ne mogu više da se vučem ovako. Ovo nisam ja, ja ne provodim vreme sa ljudima. Dobro je što sam otišla na kiretažu i što sam majku poslušala. Ja bih tu decu podizala i bez oca, kako vidim. Za ovu ljubav sam se borila i protiv svega i protiv sebe da bih bila sa njim - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je još Miljana izjavila, pogledajte detaljno u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'