AKTUELNO

Lepi Mića je tek sada uspeo da sklopi kockice.

Zadrugar Gagi Đogani ostao je zaprepašćen zbog činjenice da devojka Baneta Čolaka, Ermina Pašović, nije želela da prizna da se među njima desio poljubac u spoljnom svetu.

Svima je poznato da je ona bila fan Lune Đogani, a priznala je da zbog toga i te kako ceni njenu porodicu. Odmah nakon što se završila emisija ,,Pitanja novinara", Gagi je odlučio da porazgovara sa Lepim Mićom, a u razgovoru sa njim otkrio je kako je započeto njegovo prijateljstvo sa Erminom.

To je sve bila neka podrška, nametnula se zbog Lune i Marka. To je bilo poznanstvo preko Fejsbuka, prirasla mi je srcu. Rekla je kad dođe u Beograd, kao videćemo se. Ona sad neće da priča sa mnom, a njoj Bane ne da, on vrti priču. Ona me zanima, ne želim da je izgubim kao prijatelja. Hteo sam samo da je uvedem u priču i da treba da pripazi na neke stvari. Ona došla ovde, ne zna šta priča, skinuli joj već dva honorara - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se ponaša kao da ima neko pravo na tebe, kao da raspolaže tvojim životom, kad gledaš sa strane - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Đogani je bio razočaran i zbog laži koje je izgovorila pred svima, a počeo je i da sumnja da Ermina i Bane lažiraju priče samo da bi opstali u Zadruzi.

Niti sam sa njom nešto imao, to je bilo nešto pred Zadrugu. Rekla mi je da će biti uz mene i da će pomoći i meni i Banetu, ja ne vidim nikakav problem. Meni ovo između njih izgleda kao neka sp*dnja! Ona mora da zna kako da se ophodi prema ljudima, ovde se sve pretvara u nešto peto! Ne razumem zašto ne prizna da je bilo poljupca - rekao je Gagi.
Ona neće da prizna da ste se poljubili, jer njoj to tako ne odgovara, ali tebi će pomoći da shvatiš sa kim imaš posla - rekao je Lepi Mića.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'