AKTUELNO

Niko ga ovakvog ne poznaje!

Iako su joj pojedini takmičari priredili neverovatan doček pri ulasku u Zadrugu 3, Maja Marinković pala je u očima mnogih zadrugara zbog svojih neumesnih komentara koje je imala na račun cimerki koje joj ništa nažao nisu učinile.

Jedan od njih bio je Stefan Karić koji je zaključio da je ona uzela na zub zadrugarke koje su bile u priči sa Vladimirom Tomovićem, a sa kojim se ona i ljubila prethodne noći i samim tim pogazila svoju reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog toga je on tokom sastanka za najumišljeniju osobu izabrao nju i izazvao burne reakcije, a niko nije očekivao da će joj se na ovakav način obratiti.

Maja je najumišljenija osoba, ustane iz kreveta a da se ni ne umije, igra tu pred ogledalom. Misli da kamere samo nju snimaju, vređala je devojke koje su bile sa Vladimirom, a nije im ni do kolena. Pritom, posle svega, ljubila se sa njim - rekao je Stefan.
Jesi li mi zbog toga slao poruke? - pitala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam i za*ebo sam se iskreno - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan Gajić je argumentovano izneo činjenice zbog kojih je siguran da je Lazar Čolić Zola jedan od najumišljenijih u Zadruzi, a svi su se nasmejali kad su čuli razlog.

Umišljene osobe su one koje žele da postignu nešto, ali iz nekog razloga ne mogu. Jedina osoba za koju imam dokaz da je umišljena je Zola. Jednom prilikom sam mu se obratio preko Instagrama, a on mi je rekao da se obratim njegovom menadžeru - rekao je Gajić.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'