AKTUELNO

Detaljno je prokomentarisala sve.

Sinoć je održana prva "Zadrugovizija" u ovoj sezoni rijaliti programa, a Veliki šef je čestitao pismom zadrugarima na ostvarenom uspehu. Potom je zadrugarima saopšteno da je vreme da javno prokomentarišu ko je po njihovom mišljenju imao najbolji, a ko najgori nastup.

Zadrugari su jedan po jedan iznosili mišljenja, a kada je došao red na Mariju Kulić, ona je bez dlake na jeziku komentarisala svoje cimere.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je ono haos. Žena (Saška) je pevala pesmu koju je snimila pre 30 godina "Daću, nego šta ću". U tim godinama je imala šta da da. Ne znam kome će šta sada baba od 60 godina da da. Sramota je svoje pesme, pa je ponela jabuke i crni luk u korpi. Seljački nastup, odvratan, apsolutno mi se nije svideo. Marko je bio potpuno neprimetan na bini - pričala je Marija Kulić.
Vidiš kako si se upecala. Šta imaš protiv seljaka - uzvratila joj je Saška Karan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim kad Miljana peva sama, sinoć nije bilo puno teksta, nije se nešto pokazala. Mima, devojka bez harizme, samo ima glas, a to nije dovoljno za scenu. Milan, ja sam videla odavno kakav talenat ima taj dečko - nastavljala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjušu sam čestitala kada se vratio sa scene. Ono što je mene oduševilo jeste što je Janjuš pevao najtežu pesmu, a nije pevač. Čovek izgleda smešno. Iskreno sam ti čestitala i zasluženo si odneo pobedu. Oduševili su me Natalija, Matora i Sani. Matora je jedna od najboljih na svim "Zadrugovizijama". Maja je izgledala lepo. Posle Mine najlepša. Marijana čak i kad se namontira izgleda nekako, a ovako bez šminke nikako. Rekla sam da ocenjujem šou. Moram da pohvalim Nataliju, Matoru i Sanija, to je kompletan nastup. Najgori nastup su imale Miona i Tara - rekla je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Marija Kulić

'