AKTUELNO

Spomenula je i majku svog izabranika.

Naredna zadrugarka koja je razgovarala sa Ognjenom Amidžićem bila je Miljana Kulić. Kulićeva je već otvoreno pokazala nezadovoljstvo zbog svog rezultata na "Zadrugoviziji".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam skromna u mnogim stvarima, ali kada je rijaliti u pitanju, smatram da nemam konkurenciju. Ja Janjuša mnogo volim, ja sam pokazala da sam sujetna i kod tebe u emisiji. U "Zadruzi 1" mi se nije svidelo to što je pobegao zbog Ane Korać - bila je brutalna Kulićeva, a onda se dotakla rasprave koju je imala sa Lazarom Čolićem Zolom:

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se stvari odvijaju, ne znam. Volim ga najviše na svetu, ali sa druge strane, mislim da on nije muškarac sa kojim bih ja provela život. Ljubomoran je, posesivan... Prećutala sam, svađali smo se u studiju, do samog pojavljivanja na bini, isto tako, vratili smo se i opet posvađali. Nije mi jasno šta ja dopuštam sebi, preko čega prelazim... - rekla je Miljana, a potom i pozdravila Zolinu majku Bosu.

Zadrugarka nije mogla, a da se ne osvrne na situaciju između Ermine Pašović, Ivane Krunić, Gagija Đoganija i Baneta Čolaka. Kulićeva je tvrdila da su se Ermina i Čolak dogovorili oko njihove ljubavne priče. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Zadruga

'