AKTUELNO

Ljuta rivalka joj se ponovo umešala u ljubavni život?

Tokom večeri, nakon što je Tara Simov definitivno prekinula vezu sa Matejom Matijevićem, pronašla je utehu u razgovoru sa Saškom Karan i Markom Đedovićem. Njih dvoje su je sve vreme tešili zbog raskida, a potom je Đedović izneo tvrdnje zbog kojih će Matijević sigurno odreagovati kada ih bude čuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam ja njegove drugarice i drugare, pre nego što smo ušli ovde su bili kod mene u stanu sa Anđelom! Laže, laže kao ker! Ovde su ušli ljudi u rijaliti i rekli da Mateja postoji zbog priče sa tobom. On kad popije, od bi j*bao Minu, on mi je to rekao. Mateja je tip koji je na sve spreman zbog cilja. Sa njegove strane nema grama emocija, ne da nema, nego, vidi, da nismo ovde, oterao bi te u tri p*čke materine, da se ovo dešava napolju. Ili je perfektan glumac, što sam mu i rekao, ako je tako, onda se smuvajte i budite u normalnoj vezi, ako nije tako, on će takav linč doživeti - tvrdio je Đedović.
Pa to je istina, a on meni kaže da baš zbog toga neće da bude sa mnom, jer to nije istina. A između nas je bilo strasti i bez piva - odgovorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Zadruga

'