AKTUELNO

Pobesnela!

Na sinoćnjoj žurki u rijaliti programu "Zadruga 3" Tara Simov je odlepila nakon što je videla svog nesuđenog dečka Mateju Matijevića kako igra sa Natašom Radan. Iako su zadrugari samo plesali, Simov je ubeđena da se desilo više od toga, pa je danas pravila ljubomorne scene, budući da je iskreno ušla u priču s fudbalerom, a iz iste izašla povređena.

Tokom današnje radio-emisije "Amenizija", Miloš Bojanić je iskomponovao pesmu namenjenu ljubavnom trouglu, što Simovoj zasmetalo pa je upala u studio i burno odreagovala.

Foto: Pink.rs

Nakon skandala Tara se požalila cimerima.

Katastrofa, katastroga. Bojanić i Mateja su najbolji prijatelji i pokušavaju od njega da naprave žrtvu. Spominje silovanje, a žene su se ubijale zbog toga, a potom i kapiju, jer zna da me je to povredilo... - žalila se zadrugarka cimerima na Bojanića.
Čovek je kompozitor - prokomentarisao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Od jutros si dobila neku energiju, koja će se pretvoriti u sujetu... Videćeš, samo će te preseći. Zapitaj se kako se ponašaš od jutros. Ako je iko trebalo da reaguje onako to sam ja, kada mi je spominjao oca - objasnila je Dalila.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S-Š.

#Dalila Dragojević

#Tara

'