AKTUELNO

Nije birala reči!

U dobro poznatom terminu, u Belu kuču ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suoèio sa intrigantnim pitanjima gledalaca.

Naredno pitanje bilo je za Jovanu Tomić Matoru, a gledaoci su hteli da znaju kakvo mišljenje ima o Mateji Matijeviću i njegovom ophođenju prema Tari Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je priznala svoje emocije, iskrena je da nema iskrenije, reci nam šta ti misliš o Mateji, koliko je jadno što je ona otišla da nap*ši Bojanića, a on sedi samo kao mukica? - glasilo je pitanje.
Danas posle radija sam odmah prišla Mateji, ja kapiram sve, ali ako sa nekim imaš četiri puta odnose, to znači da je devojka zaljubljena u tebe. Ako je već osetio da to ide predaleko, nije trebalo nikakvu nadu da da. Ne može Drvo nekoga da natera da gurne p*nis u v*ginu, ali razumem zašto se on oseća tako. On je rekao da je uradio pogrešnu stvar, danas sam komentarisala današnju situaciju, što se tiče tih muvanja, parova, između Ive i Stefana zaista postoje varnice i Tara zaista Mateju voli, ostale ne mogu da komentarišem. A za Bojanića, ja sam slušala, rekla sam da sebe više ne dovodi u situacije da ga vređa, mislim da on uživa u tome kada ga ljudi vređaju. Ona je ovde tužna i pati - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Miloše, potvrdi da sam vam rekao da je to bilo ružno, rekao sam mu da promeni to - dodao je Matijević.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: O. B.

#Zadruga

'