AKTUELNO

Nije mogao više da krije.

Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Mateju Matijevića, a bilo je u vezi odnosa sa Tarom Simom. Naime, gledaoci su hteli da znaju zbog čega ne brine o zadrugarkinim emocijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ideš po kući danas kao mukica i pričaš o Tari, a da li si se setio da pitaš nekoga kako je njoj? - glasilo je pitanje.
Ne znam šta da kažem, neko mi je rekao da ne znam kako da se ponašam. Ako joj priđem i zagrlim je, biće da opet nešto radim - rekao je Mateja, a onda je dobio dodatno pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Izljubomorišeš Tari za Tomovića i Kendija, maziš se i ljubiš sa njom, imali ste intimne odnose. Plakao si kada se onesvetila, a onda dođeš i kažeš da to nije to. Zašto? - glasilo je naredno pitanje.
Ako radim to, zar to mora da znači da sam zaljubljen? Okej, priznajem, ja sam najgori na svetu. Ovo da sam ja izljubomorisao, nek se pusti klip, možda je izvučeno iz konteksta - tvrdio je Matijević, što je Tara negirala, tvrdeći da joj je ljubomorisao za pomenuta zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Mateja dobio još jedno pitanje od strane gledalaca, a Mateja je trebao da prizna da li mu se dopada Maja Marinković.

O tome se danas potegla tema. Maja je lepa devojka i moj je tip, ali nema ništa tu da se mi nešto muvamo. Mi nismo prišli na pola metra.
On je meni to rekao, ali ja sam rekla Tari da me nije muvao, da to nisam primetila. On nije moj tip. Da mu se dopadam, to vidim. On je super dečko, ali ga ne gledam tim očima -

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'