AKTUELNO

Svi su na njenoj strani.

Sledeće pitanje u večerašnjoj emisiji bilo je upućeno Ivani Šopić, a voditelj Milan Milošević ga je pročitao svim zadrugarima: "Imaš jako dobre stavove i pametna si, kako vidiš Mateju i šta misliš o njegovom ponašanju posle raskida sa Tarom?".

Foto: TV Pink Printscreen

Svi njega stavljaju na stub srama, ja se sa njim ne družim i nemam potrebu da ga branim. Ja mislim da se ona njemu svidela, mislim da on ništa nije kriv. Zašto on beži od nje, ako mu je gotivna? - rekla je Ivana.
Zato što mu ljudi svašta govore - navela je Tara.
Onda je to kompleks, to je njegova greška, ako ćeš da se distanciraš od nje zato što kažu da si monstrum - rekla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

To je najbolje, da se više ne bi mučila ona - istakao je Mateja.
Ako će on zbog ove tenzije da se distancira od nje, onda je iskompleksiran - rekla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god da uradim ne valja - zaključio je Matijević.

Sledeće pitanje bilo je ponovo upućeno Mateji, a ono je glasilo: "Da li se pribojavaš da zadrugari vide vaš razgovor kod Drveta?".

Ne, jer bi to bilo baš na mojoj strani. Ona mi je rekla: "Hajde da se igramo!", ja nisam hteo da prihvatam zadatak jer znam kako će da ispadne. Ja sam zadatak prihvatio jer me je ona ubeđivala da sa njene strane nije to to... U prvih 48 sati ja sam bio hladan, nismo uspeli. Kasnije sam odlučio da dublje uđem u taj odnos, da svima to deluje, onda je kasnije sve to otišlo dalje - rekao je on.
Ti si jedva dočekao zadatak, pa da imaš s*ks sa njom, onda je jedva dočekao da čuješ da se ona poljubila sa mnom, da joj kažeš: "Kraj!". Jedva si čekao kraj zadatka - vikao je Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

O kojoj zaljubljenosti mi pričamo, ako se ona poljubila sa Vladom? Nakon toga ga poljubila opet - istakao je Mateja.
Zašto meni govoriš da te opterećujem i da mi ne veruješ - rekla je Tara.
Nervira me kad me lažeš da si zaljubljena, ako izađeš i poljubiš se sa drugim dečkom - vikao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Zadruga

'