AKTUELNO

Opšti haos u Beloj kući.

Voditelj Milan Milošević je pročitao i sledeće pitanje koje je stiglo na adresu Bele kuće, a bilo je upućeno Stefanu Miloševiću i glasilo je: "Zašto misliš da ti Bora i Bane kradu sve fore za emisiju?".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne kradu mi sve. Ja koliko znam svaka radio stanica ima reklame. Oni su sve dobili na tacni, Milan je sve osmislio, oni nemaju originalnog sadržaja. Ja provalim neku foru ovde koju bih iskoristio na radiju... Za Mateju i Taru danas, da su počeli od nule i oni su to iskoristili. Moja je greška što ja to govorim i dobacim Kendiju, pa oni to čuju, onda nema poente da ja to pričam ponovo u petak. Nisu imali ni kutiju sa onim forama, oni su danas ubacili. Što se toga tiče, jeste bilo ekskluzivno - rekao je Stefan Milošević.
Ja sam ga pitao zašto je ljubomoran na Boru i Baneta - naveo je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam mu da treba koncept da promeni - dodao je Vladimir Tomović.
Što se mene tiče, ta njihova emisija nije postojala na mom radaru dok nisu smislili ova pitanja i krivo mi je što ja to nisam smislio... Ja ne mogu da budem sa 50 istih ljudi drugačiji - dodao je Stefan Milošević.
Ne mislim da je ljubomoran, ali taj komentar da mi krademo nešto od njega je mnogo glupav - rekao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njih nisam doživeo kao konkurenciju - naveo je Bora Santana.
Jedino što je trebalo da se zapitaju Stefan i drugi Stefan jeste zašto im je smanjena plata. Nije potrebna kopija "Amnezije". Ja sam rekla da mi je vaša emisija nepotrebna i "Amnezija" je izglasana kao bolja. Kada vam je uručena manja plata, tada je trebalo da se zapitaš zašto je to tako. Vaša emisija se svela na to da vam dolaze učesnici i da komentarišu nebuloze. Bora i Bane dozvole učesnicima da pozdrave nekog, a vas dvojica pozdravljate vaše sponzore - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'