AKTUELNO

Odlučili su da izglade odnose.

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" Maja Marinković i Vladimir Tomović odlučili su da obave razgovor, a Tomović joj je ponovo zamerio što je Stefanu Kariću u svađi spomenula bivšu devojku koja je preminula, Dijanu Milojković.

On je tebi rekao samo: "Skloni se" - naveo je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, on je meni rekao: "Skloni se tamo glupačo jedna", ko meni da kaže da sam ja glupača... Ja vidim da je njemu bilo krivo i meni je bilo krivo - rekla je Maja.
Što si ga ubola tu - pitao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali nisam slagala. Ja nisam imala lošu nameru. Ti si imao spletku sa mnom i Šopićkom i sa Minom - rekla je Marinkovićeva.
Ja da sam hteo da pravim spletku, ja bih bio sa tobom, imao bih s*ks sa tobom, a onda bih te šutnuo - naveo je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih imala s*ks ovde nikad u životu - tvrdila je Maja.
Ti si se sama umešala u moje priče, a kažeš da te je sramota... Mina nije postojala kad smo se mi muvali. Ta tri dana kad smo mi provodili vreme ja sa njom nisam imao ništa - naveo je Tomović.
Jesi, ali me ne zanima šta si imao sa njom, jer ti ja nisam devojka. Ti si sa mnom ležao, a onda si otišao kod Mione, to je bio kraj - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebe neću pominjati, neću te ponižavati. Hoćemo li se poljibiti sad - pitao je Tomović, a onda su se tri puta poljubili u obraz i definitivno odlučili da više ne ulaze u rasprave.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'