AKTUELNO

Svi su saznali šta je Čolak pričao sa Jasminom!

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote u Beloj kući odigrava se još jedna emisija ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Kako se osećaš posle razgovora sa majkom? Da li ćeš uraditi ono što ti je rekla da uradiš? - glasilo je pitanje za Baneta Čolaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam okej, izgleda da se ponavlja istorija od prošle sezone. Rekla mi je da sam super bio sve dok nije ušla Ermina. Da je ona folirant, lažov. Da je i Ljubu i Sanju izmanipulisala. Da je ušla zbog Gagija. Na neki način mi je rekla da postoji neki mnogo bitniji izvor napolju, ali nije spomenula ime. Moja majka nije iz ruralne sredine, ne pada ona pod uticaj naslova. Čudi me kako je nasamarila Sanju i Ljubu. Sakrila mi je da nije pričala sa njom. Rekla mi je da prekinem odmah odnos sa njom, ipak ne mogu da uradim to odmah. Ja nju volim, ne mogu da je presečem. Ako ona laže, neka ide to njoj na dušu - govorio je Bane, a onda se uključila i Ermina.
Sa Ivanom nije imao scene kao što je imao sa mnom. Svađe sa njom nije imao. Rekla sam joj da nećemo da se svađamo, ja sam to prekršila. Znala sam da će da mi zameri to. Meni nije jasno ko se to javio da zna nešto više o Gagijevom i mom odnosu. To što je rekla da joj je lepše da bude sa Ivanom, to ako se dogodi, ja napuštam kuću - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

'