AKTUELNO

Nisu mogli da prećute!

Tokom dana Natalija Ibraimov, Gagi Đogani i Sani Ibraimov komentarisali su ostale zadrugare koji su u nekoliko navrata pokušali da ospore njihov rad i trud, kao i dugogodišnju karijeru.

Poznato je da je bračni par Ibraimov žestoko zaratio sa Miljanom Kulić nakon održane ,,Zadrugovizije", te su kroz razgovor uputili jasnu poruku svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti znaš da ja ne volim da se svađam - rekla je Natalija.
Vi ste slični po karakteru, vas dvoje. Ne volim ni ja, ali kada neće... Nije ni meni lako, da se ne lažemo. I ja padnem, ali mi je draže da ja padnem, a vas podignem. Njima je ovde bitno da poentiraju. Ja se malo foliram, ali i meni je teško. Ipak, postoji razlika- govorio je Sani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma za mesec dana ima da skačemo jedni za druge kao skakavci. Za sada svako vodi svoju bitku za crnim stolom. Imam takav neki utisak. Dalila je rekla da smo sada pokazali ono što je neko osporavao, našu karijeru. Igraju uz naše pesme, pevaju, ali dobro... Neka je rekla, nema veze, ne mislim da nas svi osporavaju, dobro oni znaju kakva je naša karijera i šta smo mi postigli u životu - pričao je Gagi.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'