AKTUELNO

Tomović surovo iskren!

Popularni učesnik rijaliti programa "Zadruga" Vladimir Tomović nadaleko je poznat po intrigantnim odnosima sa cimerkama iz rijalitija, ali ne sa jednom, već sa više njih. Iako je imao bliskih dodira sa Majom Marinković, Minom Vrbaški, Mionom Jovanović, on tvrdi da je njegova devojka najlepša od svih, a sve je to detaljnije ispričao voditelju Ognjenu Amidžiću.

Na samom početku razgovora Tomović je rekao da bi voleo da ugleda svoju devojku, sa kojom je započeo vezu pre rijalitiju, na dočeku Nove godine.

Foto: Pink.rs

Krajnji rok mi je Nova godina, znam zašto sam ovde pozvan. Pozvan sam da televizija bude gledanija. Ako do Nove godine ostanem dosledan i ne budem imao s*ks, znaću da je to sa devojkom koja me čeka napolju ono pravo. Ona izgleda bolje od svih njih zajedno, možda sam ja nju idealizovao, ali voleo bih da dođe, da mi kaže da sam pogrešio. Ona ne želi da se pojavljuje, ne da me nije sramota, nego bi mi bila čast da budem predstavljen kao njen momak. Ja sam prvi hteo da uđe sa mnom u rijaliti, ali ona ima ozbiljan posao. Ako dođe da mi pruži podršku za Novu godinu, biću presrećan - rekao je Vladimir voditelju.

Foto: Pink.rs

Vladimir je prokomentarisao odnos sa Majom Marinković, koja je nedavno ušla na velelepno imanje u Šimanovcima, ali i o Mini Vrbaški, za koju tvrdi da ga je izdala.

Maja je ušla da oponaša Staniju Dobrojević, ajde da to radi dobro... Maja je individua za sebe, koja može da zavrti priču u rijalitiju, ali to radi na silu. Ona se izjasnila da joj se fizički dopadam, izjavila je da se stidi što je ušla u taj emotivni koš. Mina me je izdala kao čovek, svo to drugarstvo palo je kada me je izdala. Dva zadnja dana sam se povukao u sebe, nisam verovao da sam sa 38 godina obmanut. Rekao sam joj da me je prodala jeftino, da je mogla skuplje... Nisam ovoga puta spreman da pređem preko toga - rako je Tomović i dodao:
Rekao sam da Veliki šef pripemi novu krv, nama muškarcima trebaju lepe žene u rijalitiju - tvrdio je zadrugar.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Vladimir Tomović

'