AKTUELNO

Čvrsto je odlučila.

Voditelj Ognjen Amidžić je i ove večeri ušao na imanje ''Zadruge 3'' kako bi obavio razgovor sa zadrugarima koji su u nedelji za nama bili aktuelni po mnogo čemu. Sledeći na redu bili su Miljana Kulić i Mirko Gavrić koji su komentarisali sve situacije koje su se dogodile sa Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirko je pored mene, on je moj drug, on me čini srećnom. Sada da imam priliku, tražila bih Velikom šefu 900 hiljada evra da budem ovde još pet sezona, da ugradim novi mozak da imam samopoštovanje. Bolje mi je da budem sama, nego sa budalama. Ja sam sama sebi najveći neprijatelj. Ono što sam sinoć uradila nije dobro, nisam dobro. Ne provodim vreme sa ljudima, posle abortusa. Sve su u pravu bili šta su mi pričali. On je došao ovako i uneo mi se u facu i pričao da je za sve bila u pravu Saška Karan. Znao je šta ga čeka. Molila sam se, ako se pomirim sa njim, zadnje mi bilo. Kraj i tačka - govorila je Miljana, a onda je svoj stav o situaciji između Kulićeve i Zole podelio i Mirko:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona će sigurno ponovo prekršiti svoje reči, ali to me ne čudi, to je Miljana. Imam razumevanje za njega i nju. Nekako imam utisak da je nestala ovde. Nije se posvetila sebi, kad dođe ne učestvuje. Samo reaguje za Zolu - govorio je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostaću dosledna sebi, isključujem srce, uključujem mozak. Ja bih sa njim izdržala još dve nedelje i bila bih diskvalifikovana - govorila je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Miljana Kulić

#Mirko Gavrić

'