AKTUELNO

Ono što mu je dala, sve je ostavilo u šoku!

U emisiji ,,Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu o odnosu Dalile Dragojević i Vladimira Tomovića. Naime, mnogi zadrugari, kao i gledaoci primetili su čudnu energiju između njih dvoje, te je Dragojevićka prokomentarisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da i te kako ću imati sa njim sukoba, neće ovako non-stop teći ovakav odnos. Pretežno se slažemo, ali isto tako postoji i kada se ne slažemo. Što se tiče našeg odnosa, ja to ne mogu da objašnjavam, nemam adekvatnu rečenicu koju bi iskoristila. On je meni bio neko ko mi je jako drag, nije neko ko mi smeta, ko me iritira, ima situacija kada mi ide na živce, ali ima i kada ga podržavam. Ja njega moram da podržim. A ovo kad on ustane i kaže da sam ja žena koja ga najviše poznaje i te stvari, to on treba da objasni. Ja sam njega gledala šta ga pali, šta ga nervira i onda sam kroz ceo taj kompletan sklop ličnosti shvatila da je on dobar. Ne mogu to da objasnim, ne mogu da kažem da je to... Jednostavno ga gledam kao druga koga poznajem godinama. Ja ne znam zašto je došlo do svađe, ja sam rekla da su oni oformili čopor i tako smo ušli u te detalje, on je meni izgovorio nešto, ja sam uzvratila - ispričala je Dalila.
Mi ne pričamo i dalje, ali kada bih morao da kažem, ja bih rekao Dalila, jer ja to ne mogu da objasnim. Osećam jedno poštovanje. Ne mogu da kažem da mi je prvo mesto, ali ima neko posebno mesto u srcu - objasnio je Tomović, a onda ga je Dragojevićka prekinula.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ćemo se sad opet posvađati! On sve aludira na to da sam ja ta koja mu je sve dala. A ne aludira na to da kada smo proslavljali 25 godina postojanja Pinka, da je uzeo kutiju onu sa novcem i prišao meni... Ja sam rekla da stvarno ne mogu biti ljuta. Dejan i ja imamo različite stavove po pitanju mnogih osoba ovde. Ali, ono što Vladimir ne zna, a to je kad je trebao da ima poziv, ja sam pitala Dejana da li da mu odnesem novac, on je rekao da može, jer on bi isto prvi prišao nama - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'