AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno dok je ovo slušala.

Naredno pitanje u večeri u emisiji "Pitanja gledalaca" stiglo je za Stefana Karića, a voditelj Milan Milošević ga je pročitao zadrugarima: "Da li od srca daješ blagoslov Jeleni i Vladimiru".

Foto: TV Pink Printscreen

Od srca, stvarno. Ja sam bio prvi koji je ponudio... Ja sam im bio najveća podrška. Meni je Vladimir za sada najbolji prijatelj ovde - rekao je Stefan.
Vi ste sami rekli da nikada ne bi bili sa bivšom devojkom ovog drugog, niko vas nije terao da kažete to. Sad kaže Janjuš da ste se ti i Jelena videli dva puta u životu - istakla je Dalila.
Ja sam rekla da između mene i Stefana nije došlo do nekih jakih emocija - rekla je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si to rekla, kad su ti postavljali pitanja da li gajiš emocije još prema njemu, pa si i plakala, što niste rekli da ste se videli dva puta - vikala je Dalila.
Ja sam pričao sa Vladimirom, on ne bi bio sa nekom mojom ozbiljnom devojkom. Mi smo se viđali, ali nije bilo tako ozbiljno - istakao je Stefan, a njegova sadašnja devojka Iva Grgurić je za to vreme samo prevrtala očima.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam znao da je njihov odnos bio takav, ja nikad ne bih rekao da neću da budem sa njom - naveo je Tomović.
Ja kad sam rekao da je veza Jelene i Stefana napumpana vi ste svi ćutali - uralo je Mića.
Nije prvi put da sam ja rekao ovo Vladimiru. Ja sam rekao da neću da stojim između njih, jer to sa nama nije bilo tako kako se priča. Meni nije to ni odgovaralo, ali nisam želeo to da kažem jer je poštujem i cenim - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to nisam htela da sakrijem, jer bi posle dva meseca bilo: "Što ste ćutali, što ste krili". Naš odnos je trajao mesec i po, dva, mi nismo ni raskinuli, nego smo jednostavno prestali da se viđamo, celo leto smo proveli razdvojeni. Meni je ozbiljna veza godinu dana, dve godine, tri, pet - ispričala je Jelena.
Ti si tu vezu predstavila ozbiljno, nismo mi - vikala je Dalila.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'