AKTUELNO

Treslo se za crnim stolom!

Naredno pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je za Jovanu Tomić Matoru, a gledaoci su hteli da čuju njeno iskreno mišljenje o Ivi Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Možeš li da kažeš svoje iskreno mišljenje o Ivi? - glasilo je pitanje.
Čim sam došla ovde, obavila sam razgovor sa njom, meni je Sanja rekla da ne donosim zaključak o Ivi tek tako. Mislim da joj ne prija sve ovo, ja da sedim ovde i da slušam ovo, ne bih mogla da ostanme imuna. Smatram da čeka da reaguje, nije pričala danas ni na radiju, nije joj prijalo, ne znam zašot ćuti i trpi ovo. Ne želim da je gledma kroz tu priču njenu, ali ova dešavanja za stolom, mi pričamo o ozbiljnim stvarima sada. Isto tako, ima situacija sa Minom, nebitno da li su dobre prijatlejice, Mina je osoba koja se poverava Jeleni i sve što Vladimir govori, on je i sam rekao da joj je davao lažnu nadu - ispričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U raspravu se uključila i Ivana Šopić, koja se pravdala pred svima da je prema Ivi ispala fer, a potom je Jelena Pešić dobila pitanje, gde je trebala da objasni zašto je rekla Ivani da postoje varnice između nje i Karića.

Ja sam rekla da se Iva i Stefan nismo posumnjali i da se nas dvoje nismo smuvali, ko zna šta bi bilo - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo tu noć smo pričali o tome. - govorila je Pešićeva.
Jelena glumi njemu majku, prvo je izabrala Maju, pa Ivanu, a Iva ne valja? Šta radiš Jelena? - odbrusila je Miljana Kulić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'