AKTUELNO

Svima je čudan njihov odnos.

U večererašnjoj emisiji stiglo je pitanje i za Lepog Miću, a voditelj Milan Milošević ga je pročitao zadrugarima: "Da li primećuješ koliko je Karić tužan i mrzovoljan dok je u Ivinom društvu".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ih pre deset dana pozvao i rekao da su sada nejasni. Ona se borila za njega, a kad su počeli da se zabavljaju onda se ništa nije dešavalo. Misle da je sasvim dovoljno što provode vreme zajedno u krevetu. Rekao sam im da će imati problem jer ne deluju ubedljivo. Upravo se ove stvari dešavaju, mora da shvate da moraju da ubace energiju u vezu i da pokažu emocije, ili ako nema toga da se raziđu. Da li mislite da bi Jelena i Vladimir pričali ovo da nemaju obostrani znak? Iva i Stefan tvrde da im je u vezi dobro, ako je njima tako dobro ja to prihvatam, ali javnost ne ubeđuju. Tako da Đedoviću, džabe si krečio - rekao je Mića.
Pitao sam tebe kao njihovog PR-a - naveo je Đedović.
Njih dvoje su dobili blagoslov od svojih roditelja. Što se mene tiče, neka im je sa srećom - zaključio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje je bilo upućeno Stefanu Kariću: "Rekao si sinoć Šopićki da ni jedna od bivših ne bi htela da uđe u Zadrugu, a Jelena je odmah htela čim si ti pristao, da li misliš da te proganja".

Ne, nije tako bilo kao što piše, ne mislim da me proganja - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'