AKTUELNO

Tomović otkrio Čolićeve namere.

Voditelj Milan Milošević je pročitao i naredno pitanje koje je bilo za Milicu Kemez: "Milice, budi iskrena, šta ti je došlo da uradiš Nataši kad si videla da sedi kod Kendija u krilu, izgledala si kao da ćeš joj svu nadogradnju ručno odstraniti".

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa, nisam imala nikakav osećaj. Možda sam iz fore nešto prebacila, ali još uvek nisam sposobna za takve stvari, ali ako budem, videćemo. Čak sam i zaboravila na to - rekla je Milica.
Nije joj bilo svejedno, zato sam se odmakao od Nataše, jer se ona naljutila - naveo je Kendi.

Milan je pročitao i sledeće pitanje koje su gledaoci postavili Lazaru Čoliću Zoli: "Da li stvarno misliš da bi ti mogao da smuvaš Natašu, ne loži se više".

Ne mislim da postoji ijedna devojka koja ne može da se smuva, samo treba biti uporan. Nisam preterano razmišljao o tome. Ne ložim se, ja kad se naložim, onda to sebi i ostvarim. Ako krenem, ne da mislim, nego sam ubeđen da mogu, ne samo Natašu nego bilo koju. Nisam pričao o vezi, rekao sam da je devojka simpatična, fina, kulturna, da mi prija i to je to. Sinoć sam imao priliku da je izmasiram, nisam mogao, doneo sam joj kafu i ona je meni - rekao je Zola, a njegova bivša devojka Miljana Kulić sve je samo nemo posmatrala.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao: "Kulićke su rekle da je Nataša najlepša, e najlepšu ima da smuvam"! To je on rekao - naveo je Tomović.
Mene je Ivan masirao sinoć - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Zadruga

'