AKTUELNO

Opsta pometnja u Beloj kući, svi su imali mišljenje o ovoj temi.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 3", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana. Sa njima klipove gleda voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi klip ticao se razgovora Stefana Karića i Ivane Šopić o Ivi Grgurić i nekadašnjoj vezi sa Jelenom Pešić. Stefan je komentarisao ko je od zadrugara idealan za Ivu kada njih dvoje ne bi bili u vezi.

Pričali smo sa kim bi ona bila kada bi mi raskinuli i o tome da kruže priče da ja imam neku hemiju sa Ivanom Šopić. Pričali smo ko je Ivin tip da nismo zajedno, možda bi to bio Mateja ili Filip Đukić. Pričao sam ja sa njom o tome kako ja imam tipove devojaka - rekao je Karić.
Zbog Jelene ja nikada ništa ne bih imala sa Karićem - govorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo se priča kako bi Vladimir znao da njih dvoje nisu imali ništa ozbiljno - dobacili su Dragojevići, a sa njima se složila Saška Karan.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam potrebu da kažem kada su počeli svi da nas spajaju ovde. Više je umišljanje ovde da imam nešto sa Karićem, prestanite, mi smo drugari - rekla je Ivana.
Ja mislim da Ivana ne bi bila sa Filipom, ali kad budem videla pretnju sa neke strane, reagovaću. Rekla sam da sam pokušala nešto sa drugarim zadrugarima njemu u inat, ali nismo se muvali - govorila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šopićeva otvara put ka Kariću, a ti Iva se plašiš od Karića da te ne bi ostavio, bićeš kao Mina - vikala je Marija Kulić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Iva Grgurić i Stefan Karić

#Ivana Šopić

#Marija Kulić

'