AKTUELNO

Zadrugarka smatra da nije uradila ništa loše.

Kao i svakog četvrtka i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka" sa voditeljem Milanom Miloševićem. Ovo je vreme kada se svi zadrugari prisete situacija koje su možda i zaboravili, ili kojih ne žele da se sećaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon snimka u kom je Ivana Šopić ogovarala drugaricu Jelenu Pešić, prišao je Marko Đedović koji je rekao da nije normalno da drugarica kaže za drugaricu da je glupa i smotana.

Tvoj problem je što ne vidiš da je pogrešno da pričaš tako o njoj. Rekla si da je ona odnosom sa Karićem htela da se uzdigne, a odmah kad ti je došla prilika da je spustiš, ti si je iskoristila - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da Stefan prema njoj ima najviše poštovanja. Svašta sam ja njoj rekla dok pričamo. O tome se radi ovde, zašto se samo hvatate za jednu reč, nije mi jasno - rekla je Šopićeva.
Ona meni dosta stvari kaže kada pričamo. Sada nije birala reči jer nisam bila tu, ali ono malo mi je krivo. Krivo mi je što je rekla to za mene. Nisam ja sebe uzdizala, nit sam rekla da sam neka dama. Ja sam žena boem, ne glumim nivo nikakav - rekla je Jelena za kraj.

Kada se voditelj Milan Milošević vratio u Belu kuću posle reklama, zadrugari poput Vladimira Tomovića i Marka Janjuševića Janjuša su izneli stavove o situaciji koja je dogodila u klipu koji je pušten. Kako je sve to izgledalo i šta su sve rekli, pogledajte u video-snimcima ispod teksta

Autor: I.R.

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

#Marko Đedović

'