AKTUELNO

Da li će Miljana pristati?

Voditelj Milan Milošević je najavio i sledeći snimak, a na njemu su Miljana Kulić i Mirko Gavrić ponovo pričali i Lazaru Čoliću Zoli. Miljana je ispitivala Mirka gde je Zola, šta radi i da li on čeka Natašu Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirko je bio u izolaciji, rekao mi je da Zola sedi ispred. Onda smo se šalili i rekli da Mirko čega Natašu da imaju s*ks - rekla je Miljana.
Ona je htela da krenemo tamo, ja sam joj rekao da tamo Zola sedi, onda je ona rekla da neće da ide tamo. Pitala me je šta radi. Pitala me je ko je u wc-u, ja sam rekao da je Nataša. Ona je pitala da li čeka Natašu, da li su možda dogovorili da imaju s*ks. Ja sam njoj rekao, očigledno je i evidentno je kod oboje da će se pomiriti za tri dana - naveo je Mirko.
Ti sada ponižavaš mene i moje dete - pitala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

On je jutros čekao da se oni susretnu, a i kod tebe su emocije evidentne, plačeš - naveo je Mirko.
Neću sa njim jer je tako za mene najbolje, zaklela sam se, neću da sebe dovedem u iskušenje da ga opet udarim, da mu psujem majku - rekla je Miljanu.
On jedva čeka razgovor sa njom. On ju je čekao sinoć čitavu noć - konstatovao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da mogu da popijem kafu sa njim, ali ja muškarac nisam. U ovoj vezi nisam muškarac. Ja želim ljubav i želim da Veliki šef uvede muškarca kakvog zaslužujem. Divim se Dalili i Dejanu, divim se Dejanu što ne pije kafu sa drugima, što ne ponižava Dalilu pred svima, to je ljubav i poštovanje, možda nije ljubav, to je poštovanje. Meni je potrebna ljubav, ne zbog rijalitija. Nikada više ne bih imala s*ks u rijalitiju, ali bih volela da upoznam muškarca koji mene zaslužuje - rekla je Kulićeva.
Bio sam prvo u izolaciji, onda sam otišao ispred apartmana, sedeo sam sam, pušio i razmišljao o svemu. Očekivao sam da će mi prići, razmišljao sam i ja njoj da priđem. Zaslužili smo da obavimo jedan razgovor, proveli smo godinu dana zajedno, bili smo nerazdvojni - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su prokomentarisali da će se Miljana i Čolić vrlo brzo pomiriti i preći preko svih nesuglasica.

Cela porodica bi se odrekla nje - dobacila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo zbog ovakvih stvari se još nisam udostojio da joj priđem. Ona prikriva svoje emocije. Da nema Marije ovde mi bismo drugačije funkcionisali - rekao je Zola.
Meni je potreban pravi muškarac - zaključila je Kulićeva.

Detaljnije o vemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'