AKTUELNO

Da li ćemo uskoro saznati istinu o ovom odnosu?

Jedan od najkomplikovanijih odnosa "Zadruge 3", trenutno je onaj između Ermine Pašović, Baneta Čolaka i Gagija Đoganija. Iako se Ermina trenutno čvrsto drži za Baneta, mnogi zadrugari smatraju da je u rijaliti ušla zbog ljubavi prema Gagiju, a na to ih je navela njena bliskost sa Đoganijem i njene priče o njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od razloga zbog kojih su se Ermina i Gagi udaljili, je taj što Pašovićeva uporno tvrdi da je Đogani taj koji je zaljubljen u nju i da je on želeo da bude u vezi sa njom. Gagi sa druge strane demantuje njene reči, a dodatno je ga šokirala to što je saznao da je Ermina bila neiskrena što se tiče mnogih stvari, pa i o komunikaciji sa njegovom ćerkom Lunom, kao i sestrom Nađom.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako Ermina tvrdi da je Gagi taj koji je želeo ljubavni odnos sa njom, ekipa portala Pink.rs došla je u posed fotografije na kojoj Pašovićeva ne krije bliskost koju oseća prema Gagiju, pa ga tako strasno ljubi u obraz, dok se on smeje. Da li će se uskoro saznati istina o njihovom odnosu, ostaje da vidimo.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M.P.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'