AKTUELNO

Novi ljubavni trougao?

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote novinari postavljaju pitanja učesnicima ''Zadruge 3''. Sledeće pitanje bilo je upućeno Jeleni Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

"Rekla si da Mina nije zaljubljena u Tomovića, već da je opsednuta njim, na šta si konkretno mislila?" - glasilo je pitanje novinarke.

Ja to mislim, da l' te emocije prelaze neke granice, pojma nemam. Ne želim da pričam o budućnosti, sada ne vidim da ćemo biti zajedno. Njega sam izdvojila kao muškarca sa kojim bih bila - govorila je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je da sam rekla da bih volela da neko uđe da mi malo pomuti mozak kao on - rekla je Mina, a onda je ustao Tomović da kaže šta ima:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni njih dve nisu jasne, zbog čega pričaju ovo što pričaju... Jelena i ja se ponašamo kao da smo u vezi, zamera mi što gledam u levo, što gledam u desno. Ovde ispada da se svi bore za mene, kao da sam ja poseban. Stefan je bio sa njom, nećemo biti zajedno nikada - govorio je Tomović.
On meni ne dozvoljava da mu se približim, on i ja ne pričamo jer mu se ja ne približavam, zamera mi što mu nisam namestila krevet - govorila je Jelena.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Jelena Pešić

'