AKTUELNO

Spremni da obnove vezu?

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su odmah po završetku porodičnog sastanka otišli da popričaju o svom odnosu. Tada je Miljana otkrila Zoli zbog čega se svađaju, naime Kulićeva smatra da je on ne poštuje dovoljno.

Foto: TV Pink Printscreen

Lazare, molim te, moram da ti kažem nešto. Mi se svađamo ovde jer nema poštovanja prema meni. Uvek treba da budeš na mojoj strani. Nema potrebe da me drugi psuju, a ti da ćutiš, ja hoću muškarca koji će da me štiti. Svakakve propuste imaš. Družiš se sa Saškom i Đedovićem, a sa njima nisam okej. Da sam ja najgora ovde, ti moraš da budeš uz mene, ne zanima me. Kad se svađam, posle svega mi kažeš kad smo sami. Hoću da mi pokažeš da me voliš - pričala je Miljana Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

To smo već rekli. To je bila sprdnja. Hajde da se smirimo, videćemo šta će biti. Ja hoću sa tobom odnos, da se ne svađam zbog ljudi ovde. Ja sam rekao svoje mišljenje. Zagrli me - govorio je Zola.
Šta smo mi sada, drugari, poznanici, u vezi. Šta planiraš ti sada? Mi nismo zajedno, a šta smo onda? - pitala se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ovde dominantna, možemo da se grlimo. Tu smo, da se podržimo i to je to. Ako imaš neki predlog, kaži - govorio je Zola.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'