AKTUELNO

Ovo se više neće tolerisati!

Zadrugari su imali jedan od najuzbudljivijih dana u Zadruzi, a sve zbog treće Olimpijade koja je zvanično počela i koja će sa sobom doneti mnogo neočekivanih izazova.

Tako je u drugoj igri, koja se odigrala u sportskoj sali, došlo do ozbiljnih sukoba među pojedincima, a bilo je i žestoke borbe za pobedu i dokazivanje ko može više i bolje.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće kako bi ih obavestio o sankcijama koje je uputio učesnicima koji su zbog agresivnog ponašanja napustili igru, ali i da obraduje pobednike koji su bili najistrajniji tokom čitave utakmice.

Dragi zadrugari, pre svega vas obaveštavamo da je Vladimir Adžić kažnjen nedeljnim honorarom zbog agresivnog ponašanja tokom igre. Osim toga, u drugoj igri je žuta ekipa osvojila prvo mesto i 50 poena, drugo mesto tamno plava ekipa i 30 poena, a trećeplasirana bila je roza ekipa i oni su osvojili 10 poena - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, u timu žutih bili su Lazar Čolić Zola, Mina Vrbaški, Marko Janjušević Janjuš, Vladimir Tomović i Iva Grgurić. U grupi tamno plavih bili su Rade Lazić, Bojan Đukić, Mlađa Jovanović, Filip Đukić i Nina Babić. Roze ekipu koja je osvojila treće mesto čine Jelena Pešić, Ermina Pašović, Mirko Gavrić, Vladimir Adžić i Bane Čolak.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'