AKTUELNO

Imala je hrabrosti da prizna ovo!

Voditelji radija ,,Amnezije" Bora Santana i Bane Čolak bili su inspirisani da ovog popodneva porazgovaraju i sa zadrugarkom Jelenom Pešić.

Kako se spekulisalo o njenom odnosu i prisnosti sa Vladimirom Tomovićem, ona je ovoga puta odlučila da otkrije jednu tajnu koja će kao bomba odjeknuti u javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je kroz šalu provukla i priču da je on zaljubljen u nju, a da ona nije spremna za ozbiljnu vezu, naročito pred kamerama, a o tome će se zasigurno raspravljati u nekim od narednih emisija.

Moram da vam ispričam priču i da odam moju i Vladimirovu tajnu. Ja sam pre nego što sam ušla, sedela sam u društvu astrologa koji su mi rekli da je moj srećan broj 8 i da ću morati da budem osma da bih bila srećna u životu. Pitala sam Vladimira da li može da nađe sedam devojaka, da bih ja bila osma. Ni Vladimir ni ja nismo očekivali da će se zaljubiti u mene i da će mu to jako teško pasti. Vladimir je meni priznao da je zaljubljen i to ne može da sakrije, a ja nisam spremna za vezu. On bi bio jedini koga ja vidim pored sebe, ali je još uvek rano za to. Zato je on hteo da broj 8 pretvori u jedinicu - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: K.R.

#Zadruga

'