AKTUELNO

Bilo je žestoko.

"Da li misliš da će Mateja biti dobra uteha za Tomovića?" - glasilo je pitanje koje je ove večeri od publike dobila takmičarka Maja Marinković. Tokom svog izlaganja ona je priznala da je sinoć tokom žurke flertovala sa Matejom Matijevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim, jer neće doći do toga - započela je Maja, a onda ju je Miljana prekinula.

Foto: TV Pink Printscreen

Neće doći jer Mateja i Vladimir neće. Ti si nešto obećala u utorak, što nisi ispunila svoje obećanje - rekla je Miljana Maji, a onda joj je odgovorila: Bilo mi te je žao! Miljana nema pitanja, već se potresla. Ti si komentator, da sve komentarišeš - govorila je Marinkovićeva, pa nastavila da priča o Mateji:
Ja sam rekla da je Mateja super dečko i da ne znam šta će se desiti. Ja ne želim da gledam u pasulj da li će neko da uđe sutra ko će meni da se dopande. On je dobar dečko. Bio je flert. Ja nijednog muškarca ne gledam tim očima - pričala je Maja, a onda je Zola želeo sve da prokomentariše.
Maja stalno mene uzima u usta, ja znam o čemu se radi ovde. Svaki bicikl ima dve pedale. Maja je dobila jednu pedalu od Tomovića, kada dobije drugu pedalu od Tomovića, ona će da prizna svoje emocije prema Mateji - odbrusio je Zola Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Stavljena je u fioku od strane Mateje i Tomovića. Ovo mi je presmešno. Maja je postala ozbiljan šoumen. Toliko laže da se ja na svaki njen komentar pokidam od smeha. Shvati, neće niko da te "j". Stavljena si u fioku. Što se ti brineš o mojoj v*gini - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe boli peto mesto, jer znaš da sam ti konkurencija - rekla je Maja Miljani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'