AKTUELNO

Smeta joj Filipovo ponašanje tokom žurki.

Ivana Šopić pozvala je Filipa Đukića nakon emisije "Pitanja gledalaca" da dođe u spavaću sobu kako bi razgovarali. Ona je tom prilikom želela da priča o Filipovom ponašanju tokom žurki. Razgovor je slušao i Lepi Mića koji je spominjao Milicu Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti od sebe praviš budaletinu, a nisi. Da li je moguće da neko sebi dozvoljava ono što si juče sebi dozvolio, a imaš 30 godina? Kako neko može toliko sebe da ne voli? Neka te bude malo blam. Da li te je sada blam? - govorila je Ivana.
Sad me je blam. Majke mi. Šta treba sada da radim, da plačem? - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da verujem da neko neće da se menja. Jesi li ti skontao da sam ja digla ruke od tebe, juče? - nastavila je da priča Ivana, pa se obratila Mići: Bilo koju devojku da su mu ubacili u krevet, on bi je j*bao. Ja nisam ljubomorna na nju (Milicu Kemez), nego me ponižava - izjavila je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj dečko je sinoć buljio oko nje (Milice Kemez), nije oko mene. Treba da mu kažeš fino. Opet ti kažem, to je na vama. Ja o njoj (Milici) više brinem nego o svojoj Sari - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu više da se blamiram i koliko god deluje da me boli k*rac, ne boli me. Vređa me kao ženu da mi govore što mi govore da si spopadao jednu, drugu, treću ženu... Utorak, utorak, utorak, nije mi smešno kada nemaš kontrolu. Okej, kanališ sebe, ali ja neću da idem u kanal sa tobom. Ja sam ti sto prilika dana. Ja sam htela da dam šansu takvom retardu i iskrena sam bila u nameri i gutala. Baš si preterao, ali baš, baš... Volela bih da se promeniš, zbog sebe pre svega - nastavila je Ivana da priča Filipu.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'