AKTUELNO

Rešila je da svima očita bukvicu!

Voditelj i novinar Milan Milošević pristigao je na velelepno imanje u Šimanovicima kako bi učesnicima "Zadruge 3" pročitao brojna pitanja koja su postavljali verni gledaoci. Pitanje za Dalilu Dragojević glasilo je: "Da je neko tebe kojim slučajem pokušao da veže i da te vodi kao kuče, pa te pritom udari, kao što je tvoja štićenica udarila Mimu? Kako bi ti reagova sa obzirom na to da si Mimi posle tuče rekla da se ne folira i da joj nije ništa?".

Ona nije moja štićenica, to što ja nekad stanem u njenu odbranu ne znači da ne bih zaštitila svakog ko je ugrožen. Ja sam zamolila da me niko ništa ne pita, jer me tuđi životi ne interesuju. Kad su joj stavili povez bilo je smešno do momenta kad su je šutnuli, onda je došla i podigla majicu i tada sam videla da ima crvenilo na koži, sama je rekla da joj je smešno - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje upućeno je Milici Kemez i Stefanu Miloševiću Kendiju, a glasilo je: "Nismo mi krivi što vi stalno razmenjujete nežnosti, a ne izjašnjavate se kao par, svakako ste jako zanimljiv spoj"!

Osećam pritisak što se tiče mog i Kandićevog odnosa - rekla je Milica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Milica Kemez

'