AKTUELNO

Miljana i dalje ubedljivo vodi!

Nakon što je Marijana Zonjić osula paljbu po Miljani Kulić na večerašnjim nominacijama i dala njoj glas, a sačuvala Lazara Čolića Zolu, došao je red da o ovonedeljnim potrčcima iznesu mišljenje i Ermina Pašović i Bane Čolak.

Smatram da Miljana nije toliko loš čovek kao što se predstavlja, nikada me nije do sada uvredila, pružila mi je podršku kada niko nije, iz tog razloga nominujem Zolu - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola mi je jedan od najboljih drugara ovde, nemam neke zamerke na njega. Shvatio sam da se u njihov odnos ne treba mešati. Bolje da se ne mešam u njihov odnos. Miljana se kada god pogreši, izvini. To poštujem. Zameram joj što mi je rekla da sam je prošle sezone namerno izazivao kako bih je diskvalifikovao, zna da to nikome ne bih uradio, a pogotovo ne njoj. Povredilo me je i što mi je rekla da ju je sramota da komentariše moju priču. Zolu ne mogu da pošaljem, nikada me nije izdao, nije mi ružnu reč nikada rekao, za razliku od Miljane - ispričao je Čolak, a onda je ustala Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što bih rekla, ne bih mogla da dočaram koliko oni pričaju sami o sebi. Jedino što Zoli mogu da kažem je da nema kvarnu dušu, ali ga ne razumem. Nisam ga ni prošle sezone razumela, a tek ove. Što se Miljane tiče, mogu samo da kažem da ćemo se ona i ja videti na sudu. Ovo mi je ispod časti - rekla je Matora i nominovala Miljanu, koja je prethodno otišla do toaleta.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Jovana Tomić Matora

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'