AKTUELNO

Ovo je zanimalo sve!

Kao i svakog petka, Veliki šef je na adresu Bele kuće poslao pismo da "Igra istine" među učesnicima treće sezone rijalitija "Zadruga" može da počne. Dejan Dragojević namenio je pitanje Jeleni Pešić: "Šta ti smeta kod Ivane Šopić, šta se promenilo u vašem odnosu?".

Foto: TV Pink Printscreen

Zamerila sam joj sinoć što je ustala, a najbliže smo ovde, tvrdeći da sam zaljubljena u Tomovića. Rekla sam joj da pazi šta priča, jer se ovde sve protumači pogrešno. Jedan osoba odavde mi je rekla da moram da obratim pažnju na nju, jer ona ustane ovde, kaže da sam super osoba i krene da me kanali. To se sve češće dešava. Rekla sam da njoj može da se dodeli orden za svađe, ja ne umem da se svađam. Razmišljala sam da se povučem iz kreveta, jer Filip i Ivana par, razmišljala sam da ću da spavam sa Milicom. Nisam znala da baš tu veče je moranje da izađem - rekla je Jelena, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Čula sam da je ona samo čekala njegovu grešku, da bi raskinula s njim. Zamerila mi je sinoć što sam burno odragovala na klip. Zamerila mi je druženje sa Milicom Kemez, ta devojka mi odgovara. Trdim da je najljubavnija priča ovde, priča Milice. Koliko ona zamera meni, zamerim i ja njoj. Ono što sam najuvredljivije rekla njoj je da ima vašarski stil svađanja. Koliko imam negativnih stvari da ispričam, imam i pozitivnih. Na pitanje da li razgovaramo, ne razgovaramo. Nisam tip osobe koja može lako da pređe preko uvreda - dodala je Pešićeva.

Ivana je Jeleninu priču sve vreme slušala pognute glave, ne želeći da komentariše.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

'