AKTUELNO

Ovo je zanimalo sve.

Gagi Đogani je postavio sledeće pitanje u večerašnjoj "Igri istine", a bilo je upućeno Jovani Tomić Matoroj.

Što si ovih dana zabijana tamo? - upitao je Gagi Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Prala sam veš ceo dan, baš se družim, Sanjin poziv me je vratio u život. Odmarala sam tamo, slušala emisiju. Izašla sam posle da prostrem veš. Iskreno, volim nekad da budem sama, jer mislim na nju. Nekad pobegnem, uđem u svoj svet, to sam rekla i Radetu. Izduvam se, odem sama, popijem kafu, to je to - rekla je Matora, pa postavila pitanje Ivi Grgurić:
Imale smo sinoć razgovor na krevetu, hoću da budeš apsolutno iskrena. Rekla sam da se ne slažem sa stvarima koje si rekla, da prećutkuješ neke stvari. Reci mi iskreno mišljenje o klipu sa Pešićkom. Zbog čega se postavljaš tako, da li glumiš žrtvu? - upitala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da mi je zasmetalo, htela sam da iskuliram tu situaciju jer je ona Stefanova bivša devojka. I te kako imam emocija, pokušala sam da iskuliram, zato sam otišla u svoj krevet. Jelena bi trebalo da se stavi u moju poziciju. Kako bi njoj bilo da je Vladimir sa njom u vezi, a ja sam npr. imala sa njim nešto i da ja dođem da pričam kako smo, ne znam, proveli noć zajedno i koliko smo puta imali odnos. Bitno je da su došli do te teme, da je ona pokrenula tu temu. Ja sam iskulirala iz poštovanja prema Stefanu. Ja nemam strah. Imam strahopoštovanje prema Stefanu, biram reči - rekla je Iva, pa nastavila:
Loše sam se izrazila. I te kako pazim na svoje postupke i reči. Trebalo je da napravim dramu. Bitno je da Stefan i ja razgovaramo. Ne želim da se dodvorim, to je to poštovanje, zahvalna sam mu što je prešao preko mnogo mojih grešaka, kojih sam svesna, zato sam mu zahvalna - dodala je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Iva Grgurić

#Jovana Tomić Matora

#Stefan Karić

'