AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Voditeljka Dušica Jakovljević je večeras predstavila novu učesnicu "Zadruge 3", Draganu Mitar, koja je napravila pravi haos svojim učešćem u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu. Dušica i predstavnici sedme sile su dočekali Draganu u studiju, i poveli razgovor sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Draganu su upitali ko će joj se najviše obradovati, a ko neće kada je bude ugledao na vratima Bele kuće.

Marko Đedović, Mića, Bane i Bora, Mina. Neke zadrugare ne znam, tu je i Maja. Ne znam ko neće, nisam imala konflikte sa nekima, to će morati da prenoći - rekla je Dragana, pa ispričala ko je nervira od takmičara:
Stefan i Iva, Iva me dosta podseća na Natašu Moskvu. Što se tiče zadrugara u kući, Jelena Pešić, Ivana Šopić i Nataša Radan, ne znam da li ću se sa njima uklopiti. Možda su drugačiji preko TV-a. Možda nećemo imati neko preveliko druženje, fokusiraću se na druženje sa ljudima koje znam.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam gledala na početku, nisam mogla da pohvatam ko je sa kim. U "Zadruzi 2" nije bilo toliko parova. Stefan i Iva su mi skladni, Tomović mi nije definisan, i ove devojke, osam, devet, koliko ih ima. Ali, ko zna šta će tu da bude. Tek smo u novembru - prokomentarisala je ljubavne parove Mitrova, a zatim iznela svoje mišljenje o Banetu i Ermini:
Baneta znam i "Zadruge 2", nije mi pričao ništa, rekao da ima neku devojku. Znajući ga iz druge sezone, čudna mi je priča. Bane mi je drugačiji u ovoj vezi, nego u prošloj. Podeljena su mišljenja, ali iskoristiću priliku da sednemo i da popričamo. Nisam takvu devojku zamislila pored njega - ispričala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Dragana Mitar

'