AKTUELNO

Nije mu bilo nimalo prijatno zbog ovoga.

Nikola Orozović je priznao nekolicini zadrugara da voli grublji s*ks zbog čega su ga cimeri provocirali i potom kasnije prepričavali njegove ljubavne igrarije.

Zadrugaru je bilo veoma neprijatno zbog ovoga te je tokom emisije "Pitanja novinara" istakao da su zadrugari preuveličali njegove reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola, interesuje kada su se pokrenule te priče, zašto to nisi demantovao, nego si se samo smeškao? - glasilo je Darkovo pitanje za Nikolu Orozovića.
Kada je Dalila to pričala, to je bila sprdnja, stvari koje su kasnije izrečene, mene su iznervirale. Ja već nekoliko dana ne pričam sa Dalilom. Ja sam rekao Mići da preferiram grublji seksualni odnos, gde je Mića izneo neke gluposti. To za šamaranje, udaranje, ja nisam nikada rekao - objasnio je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je pričala o njegovom s*ksu u žbunju. Ja sam pitao Orozovića da li voli perveziju, on je reko da voli, ja sam ga posle pitao da li voli malo grublji s*ks, rekao je: "da", ne znam što se on prima, ovo je bila čista zaj*bancija - pričao je Mića.
On je to preozbiljno shvatio, rekao je kako to ne ide uz njegov karakter. On je sam pričao Mići da voli grub s*ks. Tebe (Orozovića) niko ni u jednom momentu nije optužio da si zlostavljao devojke - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sa Mirkom Gavrićem najraspoloženiji. Rekao je da Dalili nikad neće oprostiti ono što je rekla, ali će Gavriću oprostiti. Treba da se ispita ko je on i šta voli - rekla je Miljana Kulić.
Ne podržavam nikakvo nasilje nad ženama. Imam rođenu sestru koju volim najviše na svetu. Nikada ne bih voleo da to neko radi sa mojom sestrom. Nikada nisam udario ženu, jedino sam rekao za to udaranje po gluteusu i oni su to ovde preuveličali. Ja takođe sa Mirkom ne razgovaram - objasnio je Orozović.
Napolju je bivša zadrugarka. Od njih dvoje se tresao karantin. Čulo se poprilično glasno. Draganu slobodno sve pitajte. Ona nije vrištala, nije je udarao, ali bilo je krika neke druge prirode - otkrio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Nikola Orozović

'