AKTUELNO

Pešićeva zamalo nije zaplakala.

Iva Grgurić je ove noći imala poziv sa svojom majkom, sa kojom se čula posle više od dva meseca boravka u Beloj kući. Nakon nje u Rajski vrt otišla je i Jelena Pešić kojoj je Drvo mudrosti saopštilo da će i ona imati priliku da se čuje sa svojim najmilijima.

Jelena se poverila Drvetu mudrosti da je neshvaćena od strane zadrugara i da su njene misli usmerene ka porodici.

Foto: TV Pink Printscreen

Napadanuta sam sa svih strana, niko ne razume moj humor. Jedino što me baca u minus faze jeste što nisam čula majku i brata. Moje misli su usmerene ka njima - rekla je Jelena Pešić, a potom ju je Drvo obavestilo da se uputi ka govornici.

Pešićeva je dobila mogućnost da razgovara sa svojom tetkom, koja joj je kao druga majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Preponosni smo na tebe. Ništa nisi loše uradila. Ne razumeju tvoj smisao za humor. Moraš da budeš konkretnija. Moraš da imaš smislene rečenice. Nemoj da odustaješ. Svi smo dobro, mama, Lazar, brat, svi su dobro. Ostani sa Vladimirom isključivo prijatelj. Što se Ivane tiče, ostani dostojanstvena. Ako možete da se izmirite, onda super, nemoj da se svađate. Ipak je ona tebi bila drugarica. Zajedno ste delile cigaru poslednji zalogaj. Pozdravi Janjuša, Stefana, Đedovića, Sašku. Pozdravi ih sve, ne verujem da ti bilo ko želi zlo - pričala je Jelenina tetka, dok je Pešićeva bila na ivici suza.
Razgovarala sam sa tetkom, to mi je kao druga majka - rekla je Jelena nakon razgovora sa tetkom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jelena Pešić

'