AKTUELNO

Osvrnuo se i na devojke sa kojima ga povezuju!

Voditelj Ognjen Amidžić porazgovarao je večeras i sa Vladimirom Tomovićem, koji je prokomentarisao aktuelna dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Situacija je alarmantna. Ne znam šta je ovo. Ne bih mogao da budem u društvu gde neko priča loše o mojim prijateljima. Problem je u komunikaciji, ovo je jedino mesto na svetu gde se prijateljstvo rađa na puš pauzama. Pušili smo zajedno, ogovarali smo zajedno, mi smo prijatelji. Nema šanse da se pomire, neće Jelena da pređe preko ovih stvari. Krive su obe, ali je Ivana koristila neke uvrede - rekao je Vladimir o svađi Jelene Pešić i Ivane Šopić, pa prokomentarisao odnos sa Jelenom:

Foto: TV Pink Printscreen

Nije išlo da tu nešto čačkam, da bude nešto neozbiljno, ona je za ozbiljno. Sada ona ispada najgora, neću to da dozvolim. Smeta im, dama je, ne psuje, lepa, inteligentna, odmah upada u oči - ispričao je Tomović o Jeleni, pa prokomentarisao odnos Ivane Šopić i Filipa Đukića:
Utorak mu ne ide, dobar je drug, ali za devojku, utorak veče, preobrazi se u neku životinju, to nije isti čovek. Ne možeš da ga ukrotiš - istakao je Crnogorac.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je jasno kao dan, ja sam se povukao. Voleo bih da dođe jedna devojka za Novu godinu, ako ne dođe, ja ću se ponašati prirodno do kraja rijalitija - otkrio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Vladimir Tomović

'