AKTUELNO

Dragojevićka priznala i da želi da ima još korekcija.

Prva tema koja je pokrenuta na večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom" bio je izbor za najlepšeg zadrugara i zadrugarku, a voditelj Milan Milošević je spomenuo komentare takmičara na račun Dalile Dragojević i njenih estetskih korekcija. Nastao je haos između Miljane Kulić i Lepog Miće, a onda se tema nastavila, pa je Dalila priznala šta je sve korigovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mininog komentara, nije ni prva ni poslednja koja je rekla da sam lepša pre operacije. Ja sam operisala nos i uradila sam usne. Što je ovde možda 90% devojaka uradilo, mislim usne - rekla je Dalila.
I jagodice i bradu, to sam ja čula - dobacila je Nina Babić.
Ja mislim da ovo nije njena glava - ironično je prokomentarisao Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam nos smanjivala, ja sam uradila jer sam razbila nos kad sam bila mala. Nije mi se nigde drastično menjao, kada sam ušla u pubertet, ta kost se pokazala. Otišla sam to da korigujem, želela sam da imam manji nos, ali doktor nije hteo to da uradi, samo mi je sklonio tu kost - pričala je Dalila, a onda je nastao haos jer su zadrugari videli da se Miljana i Zola svađaju ispred kuće, a Mima je stala na Miljaninu stranu, što je zasmetalo Lepom Mići.
Da sam htela to da sakrijem, ja bih to sakrila. Sve što sam poželela, uradila sam. Uvek sam za to. Da pokažete slike kad smo bili mlađi, svi bismo bili drugačiji, to izgleda smešno. Hejteri te uvek hvataju kada si se svađaš ili kad se budiš. Kod doktorke sam radila šta sam poželela. Usne, jagodice, ali botoks, to za ove seljančure koje ne znaju, uradi se osvežavanje lica. Ne rade to samo žene, to rade i muškarci. Uvek ću da radim sve što želim, htela sam da uradim i grudi, bilo me je strah. Botoks i hijaluron, to nije operacija (vezano za jagodice) - nadovezala se Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si stavila hijaluron u vilicu? - upitala ju je Iva Grgurić.
Nisam, ali i to planiram da radim - priznala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

'