AKTUELNO

Otkako je ušla u "Zadrugu", ne prestaje da raskrinkava potencijalnu snaju Erminu i sinu Banetu ukazuje na greške u ponašanju.

Jasmina Čolak, Banetova majka, pridružila se ostalim ukućanima u Beloj kući. Majka ovog zadrugara pokušava da sazna istinu o odnosu između Banetove devojke Ermine Pašović i Gagija Đoganija. Kako se spekuliše, njih dvoje su bili u emotivnom odnosu ali pokušavaju da prikriju to.

Njoj više odgovara Gagi nego Bane, oni se samo svađaju, ja kažem Banetu da njega privlače žene koje mrače. Ja ne mogu da shvatim - on je inteligentan, nije budala. Toliko je tu nelogičnosti, zašto neko drži nešto u ruci što treba da se baci. Treba da uzme u obzir to što si ti rekla - konstatovao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo bi bezveze, sad će ispasti da je ona moja žrtva, samo neko crnilo između njih. On je rekao da ne može da komentariše to što se desilo između Gagija i Erimine. On stalno sebe kanali, on sa njom verbalno ne može da izađe na kraj - rekla je Banetova majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Banetova majka, Jasmina ne podržava njegovu vezu sa Erminom, i po njenim rečima oni nisu kompetentan par, a njeno mišljenje podržavaju i brojni drugi zadrugari.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: J.R.

#Jasmina Čolak

#Lepi Mića

'