AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno.

Sledeće pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je za Erminu Pašović: "Ako si bila iskrena, zašto ne priđeš Banetovoj majci i razgovaraš sa njom? Pa ti si napokon njegova devojka" - glasilo je pitanje za ovu ukućanku.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane je mene odmah zvao da pričam sa njom, kada je došla. Ja nisam htela, rekla sam da ide on prvi da razgovara sa njom, pa ćemo videti šta će biti. Bane mi je rekao da ona ne želi da priča sa mnom - izjavila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Razmišljala sam puno o tome. Svaki razgovor koji bi Ermina i ja imale, prešao bi u prepucavanje. To što ja imam da kažem, verovatno se Ermini ne bi svidelo, ali ja sam se uverila svojim očima. Ja nisam ušla da se bilo sa kim svađam i budem nešto što nisam. Razmišljala sam da razgovaramo, ali znam gde će to odvesti dalje. Nisam sigurna da li se nešto promenilo još uvek. Svaki razgovor koji je neko imao sa njom, završio se burno. Nisam došlao kao neka aždaja koja će da kaže: "Sine, prekidaj". Pazite, prvo veče se dešava poljubac sa Gagijem, videla je to kamera, ako nije video Bane. Napolju to nije videla kamera, ali moj utisak je da Gagi nije slagao. On je to više puta rekao. Ermina je u "Zadrugu" došla zbog Gagija, to sam zaključila od prvog momenta. Utisak publike je da tu postoje obostrane emocije između Ermine i Gagija - pričala je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Gagija, ja sam imala dobro prijateljstvo sa njim. Ja sam primetila da je on jako pokisao. Tu smo Gagijeva sestra i ja pričale kako da ga dignemo, da ima neku zaj*banciju. To je jedino bilo u cilju. Da sam se izlupetala i bila kontradiktorna, jesam. Gagija na stranu, sada je sve pod upitnikom šta će biti sa Banetom. Ako između Baneta i mene pukne, ja bih istog dana izašla iz rijalitija. Te poruke smo čitali u Beogradu - govorila je Emina nakon Jasmininog izlaganja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tačno! Evo i Bora je tu... To je bilo u Travniku. Ermina ulazi da podigne čoveka, a zna da je on do prvi zaljubljen u nju. Pola nekih stvari koje mi je mama rekla, ja nisam znao. Nisam znao da je rekla Gagiju: "Ja sam ušla zbog tebe" - dodao je Bane.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'