AKTUELNO

Mina je zaljubljena u Tomovića.

Večeras zadrugari odgovaraju na pitanja gledalaca. Milan Milošević pročitao je pitanje Mini Vrbaški: "Kad si rekla da ti se svi planovi ostvaruju baš onako kako treba misleći na Tomovića, na šta si konkretno mislila?".

Rekla sam! Rekao je da sam mu najdraža, smatram da se sa tim devojkama sve završilo, smatram da sam sa njim sada u dobrim odnosima. Srećna sam sad - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam o kakvim planovima je reč, neću biti sa njom u vezi, to tvrdim, bljutave su mi priče o meni, ne mogu ni da slušam priče o sebi, glumio sam, ja sam za nju prijatelj, neću je blatiti niti ružno govoriti za nju, ona ima 19 godina, ne želim da je pustim niz vodu, biću uz nju to je njoj važnije nego da budemo u vezi - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bila srećna, rekla je da oseća rasterećenje i da je završen taj neki krug, da je sve leglo na svoje. Danas kad smo sedeli, ja sam rekla da ona gaji emocije prema njemu, ne znam kako bi ona to prihvatila kada bi on rekao da ima devojku - rekla je Dragana.
On joj daje lažne nade, oni nikada ne mogu da budu prijatelji jer je ona smrtno zaljubljena u njega, našao je klinku da može da manipuliše sa njom, gledaćemo cirkus - rekla je Miljana

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Miljana Kulić

#Mina Vrbaški

'