AKTUELNO

Nije mogao više da ga sluša!

Prvo pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Baneta Čolaka, a bilo je u vezi njegove veze sa Erminom Pašović, koja je prošle noći definitivno prekinuta.

Zašto se sada perete preko Ermine? Devojke su u svoju mrežu upleli Luna, Ljuba i ostali zadrugari - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne perem preko nje, za ono što jesam, jesam, za ono što nisam, pa nisam. Ono što je izjvila napolju u to ne ulazim. Čuo sam to. Tako da kad budem znao šta je ko rekao, ko je šta dao, tek ću onda moći da komentarišem. Smatram da nisam blatio Erminu, da je nisam uvredio - govorio je Bane.

Potom se uključio i Lepi Mića, koji se posvađao sa Čolakom, jer se nisu poklapali u mišljenju. Nakon svađe, Ermina je ustala i iznela svoje mišljenje o celoj temi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja koliko sam razumela pitanje, povela se polemika da Luna i Ljuba i ostali pričaju o meni. On sedi sa Gagijem i priča o meni.
Ja ne smatram da su Luna i Ljuba uplele u mrežu Erminu, jer se ona sama javila, rekla je da je ona sama pratila i glasala za Lunu. Ovde je jedini krivac Ermina, jer je ona želela da stupi u kontakt da bi se pokazala - iznela je mišljenje i Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'